Imprezy

Imprezy

Pod palmami

 

 

Wieczorek

Taneczny 04.12.2021

Zapraszamy na ostatni Wieczorek Taneczny w roku 2021!
Tym razem w klimatach lat minionych na parkiet zaprosi DJ “Tommy Lux”.

Bawimy się 04.12.2021r.  w godzinach od 19:00 do 1:00.

Bilety w cenie 40zł/os. do nabycia w biurze Palmiarni od pon. do pt. oraz na stronie www.abilet.pl

 

 

 

Wieczorek

Taneczny
13.11.2021

Serdecznie zapraszamy 13.11.2021 na Wieczorek Taneczny w pięknej i przepełnionej zielenią Palmiarni.
Bawimy się w godz. 19:00-1:00

W tym dniu zagra dla Państwa ZESPÓŁ KLEZMER.

Bilety w cenie 40zł/os. do nabycia w biurze Palmiarni od pon. do pt. oraz na stronie www.abilet.pl

 

 

Wieczorek

Taneczny
20.11.2021

Serdecznie zapraszamy 20.11.2021 na Wieczorek Taneczny w pięknej i przepełnionej zielenią Palmiarni.
Bawimy się w godz. 19:00-1:00

W tym dniu zagra dla Państwa DJ VISTO.

Bilety w cenie 40zł/os. do nabycia w biurze Palmiarni od pon. do pt. oraz na stronie www.abilet.pl

 

 

Bal

Andrzejkowy 27.11.2021

Serdecznie zapraszamy wszystkich miłośników tańca na wyjątkowy Wieczór Andrzejkowy w przepięknej i wypełnionej zielenią Palmiarni.
O wyjątkową oprawę muzyczną zadba zespół AQUARIUS wraz z dwoma niezastąpionymi DJ-ami, DJ Visto i DJ Lukasem.
O stronę kulinarną zatroszczy się Szef Kuchni, który na ten Wieczór przygotował wyjątkowe menu składające się z gorącej kolacji i szerokiego wachlarza zimnych przekąsek.
Nie zabraknie też słodkości przygotowanych przez Cukiernię Palmiarnię.

Bawimy się w ten wyjątkowy wieczór od 19.00 do 2.00

Cena biletu wynosi 200zł od osoby. W cenę biletu nie są wliczone alkohole.

Bilety do nabycia w biurze Palmiarni od pon. do pt. oraz na stronie www.abilet.pl

 

 

 

Bal

Sylwestrowy 31.12.2021

Największa Restauracja w Mieście zaprasza na wyjątkową noc pod Palmami. Jedyna taka egzotyczna noc!
Wspaniałą zabawę taneczną zapewni Państwu Zespół Alex oraz w rytmach lat 80- tych i 90- tych  DJ LUKAS i DJ VISTO.

Rozpoczęcie zabawy – godzina 20:00, koniec – godzina 3:00.

Cena zaproszenia:
890,00 zł za parę – do końca listopada
990,00 zł za parę – od 1 grudnia

Bilety do nabycia w biurze Palmiarni od pon. do pt. oraz na stronie www.abilet.pl

Podczas Balu czekać będzie na Państwa wiele atrakcji – nie tylko kulinarnych!
MENU:

GORĄCA KOLACJA DOSTĘPNA W STOŁACH SZWEDZKICH OD GODZ. 20:00
Krem z czerwonej dyni z imbirem
Filet supreme z kaczki w sosie pomarańczowym podany na drożdżowej bułce
Udka z kurczaka faszerowane warzywami w sosie śmietanowo-ziołowym
Poliki wołowe duszone w winie podane z puree ziemniaczanym i sałatką z pieczonych buraków i fety
Zapiekany gulasz z dziczyzny duszony w winie z dodatkiem duetu kasz
Pieczony filet z łososia otulony boczkiem
Dodatki (ziemniaki pieczone z ziołami, krokiety ziemniaczane, surówka z kapusty pekińskiej, warzywa z sosem vinegrette)

PRZEKĄSKI NA ZIMNO W STOŁACH SZWEDZKICH
Rolada z boczku wędzonego z nadzieniem jejecznym
Polędwiczki faszerowane kaparami duszone w brandy
Schab nadziewany śliwką i morelą
Bankietowy befsztyk tatarski na marynatach i siekanej cebuli z jajkiem
Carpaccio wołowe
Galaretka z kurczaka z warzywami
Koktajl z indyka z dipem z białego pieprzu
Carpaccio z łososia wędzonego na mieszance sała
Lubuski pstrąg wędzony na mieszance sałat
Śledź w śliwce kalifornijskiej i whiskey
Rolady śledziowe z sosem z zielonego pieprzu
Krewetki tygrysie w cieście filo
Sałatka grecka z fetą i oliwkami
Sałatka CEZAR z grillowanym kurczakiem
Sałatka z s serem kozim i bakaliami w karmelu
Deski serów (sery od Lubuskich producentów)
Paśnik z DZICZYZNĄ (wędzona szynka i boczek z dzika, wędzony comber z sarny, pieczony udziec z sarny, kiełbasa podsuszana z dzika).

DODATKI
Bułeczki
Pieczywo mieszane
Masło
Dipy do mięs

DESERY
Ciasto Jagodowo-twarożkowe
Ciasto Rafaello
Ciasto Kawowe
Ciasto Tiramisu
Sernik Wiedeński
Mus chałwowy z owocami
Mus czekoladowy z nutką dekadencji
Mus truskawkowy z bitą śmietaną

Tort Sylwestrowo-noworoczny!!!

DANIA GORĄCE W TRAKCIE WIECZORU

Flaczki z boczniaków
Rubinowy Barszcz z krokietem
Zupa gulaszowa
Pierś kacza na ragout marchwiowo-porowym

ATRAKCJA KULINARNA WIECZORU
Jeleń pieczony w całości w piecu chlebowym

NAPOJE
Napoje ciepłe i zimne bez ograniczeń
W cenie 0,5l wódki Ostoja na parę oraz lampka szampana o północy.

Dodatkowe informacje:
www.palmiarnia.net.pl
biuro@palmiarnia.zgora.pl
tel. kontaktowy 068 478 45 50/51